Caixes que criden idees a través d’il·lustracions i poesia

 
00:00
Diumenge, 19 Agost, 2018

 
No només hi ha carrers engalanats a la Vila de Gràcia aquests dies. També s’hi poden trobar intervencions artístiques com aquestes caixes de fusta que acullen il·lustracions i poesia. Es tracta del projecte #léemeaquí, que ha unit l’obra de Magdalena Ares i Ana Luisa Islas, dues dones que han decidit sortir de la caixa i dir més del que els està permès.

Ana Luisa Islas, Col·lectiu Barceloscopio: “Pensamos en esta idea de salir de la caja, de que sí, esto es lo que nos han enseñado, pero nosotras ya tenemos la capacidad, una vez que nos damos cuenta que eso es así, de salir de la caja, de quitarnos los moldes.”

Les caixes van sortir al carrer aprofitant les festes. La idea era veure què passava quan es deixaven les obres a l’abast dels veïns i els visitants.

Ana Luisa Islas, Col·lectiu Barceloscopio: “Esperábamos o pensábamos que las cajas quizás no duraban más de un día, si algo le quitan, o algo le ponen, o se las llevan enteras es el mejor alago que nos pueden hacer. Es la única que ha sufrido un percance en estas fiestas, es una cosa muy fuerte para mi, porque lo que han quitado es una soga que había, que la chica estaba a punto casi de suicidarse y sin embargo, decide no hacerlo. Cómo a veces este mundo donde vivimos nos está sofocando.”

No hi és la soga, però es manté l’escombra, d’aquesta caixa que és la segona, però n’hi ha un total de cinc. Estan numerades i seguint l’ordre es pot continuar una història. El desenllaç posa al públic davant d’un mirall i el repta a sortir de la caixa, a deixar enrere les cotilles i ser qui cadascú vulgui ser.

Informen: Aitana Molina / Neus Valls

Afegeix un nou comentari

Filtered HTML

  • Les adreces de pàgines web i de correu electrònic es tornen automàticament en enllaços.
  • Etiquetes HTML permeses: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.

Plain text

  • No es permet l'ús d'etiquetes HTML.
  • Les adreces de pàgines web i de correu electrònic es tornen automàticament en enllaços.
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.