Carnisseria d'autor a Gràcia
Les hamburgueses de carxofa, o de poma i ceba són alguns dels productes estrella de Cal Seballut. El Sebas és carnisser des dels 18 anys i va obrir la primera botiga al barri de Gràcia de Sabadell. Des de l’octubre, també s’ha instal·lat al barri de Gràcia, però de Barcelona. Un correu setmanal a la clientela el diferencia d’altres carnissers.
SEBASTIÀ GARCIA, Cal Seballut
“Vaig voler oferir alguna cosa nova a les clientes, llavors a les que tenia més confiança els demanava el correu electrònic i a canvi, els deia que el cap de setmana es trobarien amb sorpreses, va començar com una broma amb les clientes més fidels i s’ha convertit que aquesta setmana he enviat 2.410 mails, tothom esperant què inventa el Sebas.”
El Sebas assegura que fa carn d’autor. Per això, imagina i inventa noves propostes cada setmana. Un bon exemple en són els peixets fregits, que en realitat són tiretes de pit de pollastre, o els Ferrero Rocher, que són mandonguilles de ceps i foie gras. També en l’embotit innova, de foie gras amb daus de pernil ibèric o de pistatxo garapinyat amb espinacs.
SEBASTIÀ GARCIA, Cal Seballut
“Hi ha coses del mail que després de sis anys fent-les les haig de repetir un cop al mes, si no em maten, com pot ser la botifarra de peus de porc, els cuino al cava, els desosso a mà, poso unes mantes que m’arriben de Salamanca i l’acabo amb una beixamel de ceps.”
Les creacions del Sebas es combinen amb un obrador de cara al públic i la carn ecològica i de proximitat. Tot i diferenciar-se de la carnisseria tradicional, assegura que manté l’ofici.
SEBASTIÀ GARCIA, Cal Seballut
“Em costa molt que em demanin un tall de bistec, que em demanin tallar un pollastre, diuen: ah, talleu pollastre?, hi ha gent que se sorprèn que tallem pollastre.”
Informen: Aitana Molina i Neus Valls
Afegeix un nou comentari