Comença la reforma del Passeig de Sant Joan amb l’execució del carril bici a la calçada

 
00:00
Dilluns, 12 Juny, 2017

 

Durant aquests dies s’ha posat en marxa la primera fase d’obres de la remodelació completa del passeig de Sant Joan, amb la baixada dels carrils bici de la rambla central a la calçada. Més endavant es pavimentarà el passeig central dels trams entre el carrer Indústria i l’avinguad Diagonal i s’implantarà el carril bus.

L’actuació consistirà en l’execució d’un carril bici unidireccional a cada banda del passeig de Sant Joan, entre la Travessera de Gràcia i l'avinguda Diagonal. En una primera fase d’obres, en horari diürn, s’ha pintat la doble línia continua del carril bici i fresat la línia discontínua, de manera que quedi un carril de circulació més ample pel bus. L'amplada definitiva del carril bici serà d’1,85 m (1,50 m lliure + 0,35 m de protecció). En un futur, la secció de la calçada prevista es distribuirà en un carril de 2,55 m i un carril bus de 3,05 m. I ara fins al 22 de juny, data en què està previst acabar les obres, durant el dia s’estan col•locant les peces separadores i les pilones a les dues calçades i, a les nits, es pintaran les catifes vermelles. Mentre durin lels treballs, els trams estaran degudament tancats perquè no hi entrin els ciclistes, que segueixen circulant pel passeig.
Aquesta és només la primera fase de la remodelació completa del Passeig de Sant Joan. Més endavant es pavimentarà el passeig central dels trams entre el carrer Indústria i l’avinguda Diagonal i s’implantarà el carril bus. L’associació de veïns fa temps que en reclamava millores. A més, d’aquesta manera, la rambla central quedarà més espaiosa, un espai que en un futur han d’ocupar els paradistes del Mercat de l’Abaceria, amb l’inici d’obres previst pel febrer del 2018.

Afegeix un nou comentari

Filtered HTML

  • Les adreces de pàgines web i de correu electrònic es tornen automàticament en enllaços.
  • Etiquetes HTML permeses: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.

Plain text

  • No es permet l'ús d'etiquetes HTML.
  • Les adreces de pàgines web i de correu electrònic es tornen automàticament en enllaços.
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.