‘Culpables’, a Porta4

 
00:00
Dissabte, 8 Desembre, 2012

Quan els espectadors entren a la sala, el protagonista inconscient ja està lligat damunt d’una butaca. Desperta, no sap on és, l’últim que recorda és estar begut a la seva festa de comiat de solter. Apareix un segon personatge encaputxat i amb la veu distorsionada disposat a torturar-lo.
Així comença ‘Culpables’ a la sala Porta4, la primera incursió al teatre de Manel Piñero i Lluís Altés.

Manel Piñero, actor: “El públic et dóna molta energia perquè el fet de tenir-lo tant a prop és una cosa que ho sents, sents les respiracions, sents el riure, sents algú que es moca.”.
Lluís Altés, actor: “Avui he sentit: ‘aquell ho fa molt malament’”.
Manel Piñero, actor: “Sí, que es referia al tècnic de so, no?”
Lluís Altés, actor: “Ja ens coneixíem, havíem estudiat periodisme junts fa molts anys i sempre havíem volgut fer alguna cosa junts perquè a la redacció del lloc on vam treballar érem els dos més pallassos i sempre dèiem que havíem de fer alguna cosa, havíem d’explotar aquesta vena artística ”.

Amb guió del jove dramaturg Eric Romero i dirigida per Serapi Soler, director també de ‘Tarda de Gossos’ al Teatreneu, l’espectador es troba amb un thriller intrigant: serà una broma preparada pels amics o un veritable segrest?

Sorprèn veure a Manel Piñero, conegut per la secció Homo APM, en un to tan dramàtic, al que no falten, però, tocs d’humor i referències puntuals a la situació política actual o a personatges famosos.

Manel Piñero, actor: “La gent com que està acostumada a veure’m només amb un registre, doncs molta gent després se sorprèn, però sempre hi ha coses a millorar, sempre podem anar a més, però en general a la gent li agrada i se sorprèn d’aquest canvi de registre”.

L’última sessió de l’obra tindrà lloc el proper dissabte dia 15 de desembre.

Informa: Irina Gimeno

Afegeix un nou comentari

Filtered HTML

  • Les adreces de pàgines web i de correu electrònic es tornen automàticament en enllaços.
  • Etiquetes HTML permeses: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.

Plain text

  • No es permet l'ús d'etiquetes HTML.
  • Les adreces de pàgines web i de correu electrònic es tornen automàticament en enllaços.
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.