El Camí de Can Móra estrena nous senyals per solucionar el problema de l’aparcament

 
00:00
Dijous, 14 Desembre, 2017

 

És només un senyal de prohibit aparcar, però per als veïns del Camí de Can Móra ha significat un canvi molt important.

Santi Martínez, veí: “És un matí lectiu, no hi ha cotxes, amb el que això representa d’entrades i sortides sense cotxes aparcats que es guanya mobilitat.”

Robert Soro, conseller del districte de Gràcia: “S’havia identificat com un dels punts negres del barri, es reforça el senyal, es reforça la campanya informativa segons la qual en aquest espai està prohibit aparcar i ara tenim un carrer pacificat, un camí escolar per on no passen cotxes.”

Tot i aquesta millora, els veïns asseguren que encara queda feina a fer a la zona. El Camí de Can Móra és un cul de sac que continua cap al carrer del Portell. En aquesta via tot continua igual. L’aparcament no s’ha regulat i l’accés a les porteries, diuen els veïns que es fa impossible.

Jezzy Norma Tufinio, veïna: “El aparcamiento de los coches prácticamente en la misma portería y no hay acceso ni para pasar con los carros de compra, ni con los cochecitos de bebés.”

Els veïns proposen posar pilones per alliberar l’espai dels accessos als habitatges, senyalitzar les places d’aparcament i fer el carrer del Portell d’una única direcció.

Santi Martínez, veí: “És com supercontraproduent passar d’una zona en què no hi ha cotxes, tot i que s’hi circuli encara, a una zona amb clara circulació, a més de doble direcció.”

Des de la Comissió d’Urbanisme del Coll s’està treballant en el conjunt de la mobilitat del barri però els veïns demanen solucions ràpides a problemes concrets com aquest.

Informen: Aitana Molina / Neus Valls

Afegeix un nou comentari

Filtered HTML

  • Les adreces de pàgines web i de correu electrònic es tornen automàticament en enllaços.
  • Etiquetes HTML permeses: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.

Plain text

  • No es permet l'ús d'etiquetes HTML.
  • Les adreces de pàgines web i de correu electrònic es tornen automàticament en enllaços.
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.