‘Els 10 de Gràcia’, la unió de deu comerços per fer front a la crisi

 
00:00
Diumenge, 17 Febrer, 2013

Diuen que la unió fa la força, i en temps de crisi i dificultats econòmiques, qualsevol idea que faci atraure la clientela és benvinguda, sobretot si ajuda a fer barri. En aquest context, deu comerços de la Vila han decidit unir-se sota el nom “Els 10 de Gràcia”.

El Miquel Gómez, propietari de la Taverna Valenciana La Terreta ha estat el promotor de la iniciativa.

Miquel Gómez, propietari La Terreta: “Se’m va acudir crear un grup de botigues que es digués ‘Els 10 de Gràcia’. Jo ho vaig imaginar com un holding, un grup de botiguers que van junts, que fan publicitat junts. Amb això vaig començar, vam crear una web que es diu ‘Els 10 de Gràcia’, on sortim tots anunciats. La gent que entra ens veu als deu al mateix nivell. I la idea és això, entre tots paguem els anuncis i sobretot crear un vincle, que la gent al seu cap vinculi aquests negocis, que si venen a La Terreta a fer una cervesa recordin que poden arreglar la tele a una botiga que està vinculada a nosaltres”.

El Miquel va proposar la seva idea a alguns propietaris de comerços del barri amb els que d’alguna manera ja hi estava relacionat.
El que tota la vida s’ha fet a través del boca-orella, recomanar als clients altres establiments, però en forma de web i carnet per als clients i una manera més econòmica de publicitar-se, van atraure de seguida als botiguers que van decidir formar part de la iniciativa.

Xavier Sespluga, propietari Televisió Tècnics: “Em va semblar molt bona idea, sobretot el fet de compartir. Entre tots s’aconsegueixen més coses que un sol, i tal i com estan les coses, és una cosa que podem compartir i que podem fer per tirar endavant”.

Joan Bargalló, propietari Mossegada: “Hem obert aquesta botiga, que es diu Mossegada, que és una botiga tipus ‘take away’ de dolços, tenim ‘mufins’, ‘cupcakes’. Creiem que els equips sempre milloren els resultats i treballar amb gent que té idees i que aporta noves idees i que ens ajuda a uns i a als altres a que tothom ens pugui conèixer sempre és positiu. El que pensa un està molt bé, però el que pensen deu pot millorar i de tots es poden extreure idees i quan ens hem de reunir, sempre hi ha alguna cosa que es pot aprofitar i que dius ostres doncs això no hi havia pensat. I sempre és positiu treballar en equip”.

Salvador Helbig, Olives i Conserves Salvador Helbig: “La idea ideal seria poder ajuntar totes les necessitats que tingués una casa, deu potser no són prou però tot és començar i aleshores que el mateix client pugui estar amb els deu, tingui descomptes a tot arreu i li surti millor a ell i nosaltres també augmentar la venta”.

Josep Nieto, propietari Pastisseria Dissmon: “Aquí el que fem és que la pastisseria treballa per restaurant, que si necessites algo per la ferreteria, que entre els deu ens abastim els uns als altres i a part d’això el que volem és que tothom col•labori, que tothom entri en aquest grup i fer contents al client que és el més important, mimar una miqueta als clients”.

La resta de botigues que formen “Els 10 de Gràcia” són La Bodegueta, la Ferreteria Pelayo, Cicliks i el bar El Abuelo. A l’espera d’omplir la vacant número deu, hi ha un total de nou establiments dedicats cada un a un àmbit diferent.

Amb el Carnet d'Amic dels 10 de Gràcia oferiran descomptes i altres tipus d’ofertes als clients. Per aquells que el vulguin tenir, ja es pot imprimir des de la pàgina web Els 10 de Gràcia i properament es distribuirà en cadascun dels establiments que en formen part.

http://www.els10degracia.cat/

Informen: Neus Valls i Irina Gimeno

Afegeix un nou comentari

Filtered HTML

  • Les adreces de pàgines web i de correu electrònic es tornen automàticament en enllaços.
  • Etiquetes HTML permeses: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.

Plain text

  • No es permet l'ús d'etiquetes HTML.
  • Les adreces de pàgines web i de correu electrònic es tornen automàticament en enllaços.
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.