Els veïns dels Jardins de Caterina Albert demanen més manteniment de la plaça

 
00:00
Dimarts, 29 Novembre, 2016

 
Els veïns dels Jardins de Caterina Albert asseguren que aquesta plaça està abandonada. Reclamen més manteniment d’aquest espai de la trama Eixample. Asseguren que té problemes de reg i d’humitats. L’aigua ha acabat filtrant-se a l’aparcament que hi ha sota.

FERRAN TARGA, veí: A més, el clavagueram s’embossa i l’aigua es cola pels murs. Però, la plaça té altres problemes d’usos. A les nits, hi ha persones sense sostre que aprofiten les zones enjardinades per dormir i s’hi troben matalassos o robes durant el dia. També, hi ha amagatalls per guardar diaris o ferralles que es recullen per la zona.

FERRAN TARGA, veí: “Va ser al setembre que va viure fins i tot una parella amb matalassos i tot i la cuina feta i tot, aquí, al començament de la plaça. Llavors, tot això produeix una sèrie de brutícies i no hi ha manera, truques a la Guàrdia Urbana, la Guàrdia Urbana ve, els fa que marxin, però, clar, no es cuida, és una plaça que està deixada de la mà de Déu.”

ELOI BADIA, regidor del districte de Gràcia: “Hem demanat tant a la Guàrdia Urbana com a educadors de carrer que també ens facin un petit informe per saber si estem davant d’un episodi puntual o realment està havent-hi uns usos indeguts o incívics a l’espai i llavors, ja poder actuar-hi.”

Pels veïns aquest Jardins necessiten més vigilància i cura, també el mobiliari urbà està malmès i els gossos embruten els trossos de gespa.

Informen: Aitana Molina i Neus Valls

Afegeix un nou comentari

Filtered HTML

  • Les adreces de pàgines web i de correu electrònic es tornen automàticament en enllaços.
  • Etiquetes HTML permeses: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.

Plain text

  • No es permet l'ús d'etiquetes HTML.
  • Les adreces de pàgines web i de correu electrònic es tornen automàticament en enllaços.
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.