Fraternitat de Baix i Joan Blanques de Baix de Tot trenquen amb el guarnit de sempre

 
00:00
Dimarts, 25 Juliol, 2017

 

Gràcia prepara els guarnits de festa major amb total secretisme. Com és tradició, no es fan públics els temes dels carrers fins al dia del sopar de vigílies, el proper divendres.

Marta Soteras, carrer de Fraternitat de Baix: “Serà un tema que només amb la portalada ja sabreu quin tema és, crec.”

Bettina Schaefer, carrer de Joan Blanques de Baix de Tot: “Aquest any ens ho prenem menys com a guarnit, sinó com canviar el carrer, com voldríem que fos el carrer.”

L’any passat el primer premi del concurs de guarnits va ser per Fraternitat de Baix, que ja havien guanyat feia cinc anys. I per només un punt de diferència, Joan Blanques de Baix de Tot va quedar en segon lloc, la seva millor posició des que hi participen. Casualment, aquest any tots dos carrers, lluny de la pressió per haver quedat primers, s’han llançat a provar coses noves.

Marta Soteras, carrer de Fraternitat de Baix: “No hem utilitzat ampolles, no hem utilitzat l’element garrafa d’aigua, tenim gent molt sorpresa. La idea era buscar un altre guarnit, trencar una miqueta. Alguna cosa que no sembli tant que ho hàgim fet nosaltres.”

Bettina Schaefer, carrer de Joan Blanques de Baix de Tot: “Aquest any tenim moltíssimes coses que s’han de muntar al mateix carrer, això no ho hem tingut mai, perquè aquest any estem experimentant una mica, fem alguna tècnica nova, fem uns elements amb meca lux que no havíem treballat mai. Això s’ha de muntar al mateix carrer. També el que hi ha darrere és que volíem fer un petit homenatge a certes tècniques que utilitzaven altres carrers, que en part ja no decoren, com Joan Blanques de Dalt.”

Aquest cap de setmana ja es tallaran els carrers de Festa Major i els veïns podran treballar fora. D'aquesta manera poden atraure noves mans per enllestir el guarnit.

Informen: Neus Valls i Aitana Molina

Afegeix un nou comentari

Filtered HTML

  • Les adreces de pàgines web i de correu electrònic es tornen automàticament en enllaços.
  • Etiquetes HTML permeses: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.

Plain text

  • No es permet l'ús d'etiquetes HTML.
  • Les adreces de pàgines web i de correu electrònic es tornen automàticament en enllaços.
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.