Full Bikes Events lloga, restaura i repara bicicletes de carretera a Gràcia

 
00:00
Dimecres, 26 Febrer, 2014

 
Rodes de perfil per a bicicletes de carretera de gamma alta. A Full Bikes Events s’especialitzen en bicicletes de competició. Són una empresa de serveis que ha obert a Gràcia fa dos mesos. Aquí es poden llogar bicicletes, sobretot per a amants dels triatlons.

GERMÁN CAMP, Full Bikes Events Barcelona
“Són bicicletes de carretera i el públic que agafem generalment, és públic que comença l’esport, li agrada molt, amb molta il·lusió, no es pot permetre a vegades tenir una bicicleta d’una gamma mitjana – alta i nosaltres li donem aquest servei.”

Reparar i restaurar bicicletes és una altra de les especialitats. Només atenen bicis de carretera i urbanes i, de vegades, els sorprèn alguna troballa inesperada. Ara, estan restaurant una bicicleta Olmo de l’any 56.

GERMÁN CAMP, Full Bikes Events Barcelona
“Amb un Campagnolo Super Record, que és un grup dels més importants que pot existir ara i és una joia que l’hem de restaurar, estava en un garatge, estava molt, molt mal feta i ara el que estem fent, bàsicament, és desmuntar-la, recuperar tot el que puguem d’aquestes peces i el que no es pugui recuperar es buscarà o s’arreglarà.”

A Full Bikes Events són dissenyadors, mecànics i enginyers industrials i han decidit posar en comú els seus coneixements per fabricar la seva marca de bicicletes.

GERMÁN CAMP, Full Bikes Events Barcelona
“Hem vist que podem treballar amb altres marques, però nosaltres som capaços i ens hem vist capaços de poder fabricar la nostra bicicleta. Tenim un projecte en procés amb una bicicleta d’alumini, de nen, que serà una bicicleta que s’adaptarà a tot tipus d’edat, des dels tres anys fins als 10 anys, també aquesta bicicleta es podrà tornar a muntar amb uns altres components i es podrà utilitzar per a un públic adult.”

Lloguer, taller i creació són els eixos d’aquesta iniciativa, que acosta el món de la bicicleta de gamma alta al barri de Gràcia.

http://www.fullbikesevents.com/

Informen: Aitana Molina i Neus Valls

Afegeix un nou comentari

Filtered HTML

  • Les adreces de pàgines web i de correu electrònic es tornen automàticament en enllaços.
  • Etiquetes HTML permeses: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.

Plain text

  • No es permet l'ús d'etiquetes HTML.
  • Les adreces de pàgines web i de correu electrònic es tornen automàticament en enllaços.
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.