La biblioteca Jaume Fuster, a punt per la represa

 
00:00
Divendres, 3 Juliol, 2020

Aquesta imatge de la biblioteca Jaume Fuster buida té els dies comptats. Les biblioteques estan a punt de poder obrir en la represa mantenint un aforament limitat. La Jaume Fuster va ser de les primeres de la ciutat en obrir el dia 2 de juny amb cita prèvia per recollir els llibres i retorn a la bústia.

Carme Galve, directora Biblioteca Jaume Fuster: “Ha sigut molt dura, perquè hem hagut de trencar tots els esquemes, tots els mètodes, penseu que l’accés a prestatgeria sembla una cosa molt òbvia, però és un, entre cometes, un invent que fa empoderar l’usuari, en el sentit que és l’usuari qui s’abasteix dels llibres, etc.”

Els llibres més demandats han estat els de ficció d’adults i els infantils de zero a sis anys. Durant el mes de juny s’han prestat un total de 1.000 documents i els usuaris han seguit amb les mesures estrictes de seguretat: recorregut, hidrogel, accés amb cita prèvia, mascaretes i quarantena de 48 hores pels llibres retornats.

Carme Galve, directora Biblioteca Jaume Fuster: “Hem fet al voltant d’unes 2.000 peticions d’informació, 2.000 peticions /subministrament de documents que passa que d’alguna manera la Jaume Fuster ha suportat la pressió de ser la biblioteca que més usuaris té.”

Informen: Aitana Molina i Neus Valls

Ara, a la Jaume Fuster ja pensen en la nova fase. Per això, han separat les cadires a un metre i mig i preparen tallers culturals. A Gràcia ja hi ha tres biblioteques obertes i aquest agost la Jaume Fuster i la Vila de Gràcia seguiran donant servei al districte.

Afegeix un nou comentari

Filtered HTML

  • Les adreces de pàgines web i de correu electrònic es tornen automàticament en enllaços.
  • Etiquetes HTML permeses: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.

Plain text

  • No es permet l'ús d'etiquetes HTML.
  • Les adreces de pàgines web i de correu electrònic es tornen automàticament en enllaços.
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.