La Casa Pere Jaqués acollirà el nou centre de visitants del Parc Güell

 
00:00
Dijous, 11 Desembre, 2014

 

Els visitants del Parc Güell tindran un nou espai d’acollida el 2016. Serà la Casa Pere Jaqués, un edifici de 1900 situat a la part superior de les escales del carrer d’Olot. Aquest nou centre cultural servirà per atendre grups programats de visitants i inclourà un espai polivalent per a 50 persones. A més, tindrà armariets i lavabos per als visitants i material informatiu per visitar el parc. De moment, ja s’ha licitat el projecte de reforma i adequació.

Escales avall del carrer d’Olot també hi ha canvis. Els taxis estan a punt per a la nova ubicació. A partir d’ara, aquesta serà la imatge del carrer de Marianao que acollia 10 places de taxi. Les altres dues places estaven al carrer d’Olot. Ara, es traslladen al carrer de Larrard i es redueixen a set. Abans d’aquests canvis, a l’entrada principal del Parc Güell, hi havia només quatre places de taxi.

ORIOL BONET, director de Serveis Tècnics de Gràcia
“Una parada de set taxis, per tant, inferior a la que hi havia fins ara, però superior a la que hi havia inicialment, al carrer de Larrard, i quatre taxis que estaran situats a la carretera del Carmel a partir del mes de gener de 2015. Aquestes són actuacions que progressivament tendeixen a anar normalitzant la mobilitat en aquest entorn, és a dir, no hem de perdre de vista la realitat de la qual veníem, veníem d’un entorn que estava molt congestionat, amb moltíssims taxis.”

Aquesta modificació de la ubicació dels taxis comporta un canvi del sentit de circulació d’aquests carrers. Larrard serà de pujada i Marianao, de baixada fins a la rambla de Mercedes. La nova senyalització farà efectius aquestes modificacions.

Informen: Aitana Molina i Neus Valls

Afegeix un nou comentari

Filtered HTML

  • Les adreces de pàgines web i de correu electrònic es tornen automàticament en enllaços.
  • Etiquetes HTML permeses: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.

Plain text

  • No es permet l'ús d'etiquetes HTML.
  • Les adreces de pàgines web i de correu electrònic es tornen automàticament en enllaços.
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.