La discoteca Canela podria tancar en un mes

 
00:00
Dilluns, 23 Desembre, 2019

L’Ajuntament ha obert un expedient sancionador a la discoteca Canela. Des de fa anys aquesta sala del carrer de l’Alegre de Dalt, 55 genera problemes de convivència amb els veïns de la zona. El veïnat fa temps que en reclama el tancament i ara, el Consistori actua amb un expedient contra l’empresa que gestiona la sala. El motiu és que el titular de la llicència d’activitats del local no és el mateix que està exercint-ne la gestió. Això, a la pràctica significa que Canela actua sense llicència. Segons l’administració, la sala de festes té un mes de termini per resoldre la situació. Una qüestió difícil, ja que no es podrà fer el traspàs de la llicència, perquè el pla d’usos de la zona no ho permet. Per tant, si passat un mes no s’ha resolt, haurà de tancar o l’Ajuntament precintarà la sala.

Aquesta és l’acció que ha emprès el Consistori, però alhora els veïns s’han reunit amb la propietat del local que els hi ha manifestat la voluntat de no mantenir el contracte de lloguer a la sala. Aquest contacte acaba el dia 15 de gener i podria no tenir continuïtat. Davant d’aquestes noves accions, la Plataforma d’afectats per la discoteca Canela està satisfeta. Tot i això, després de 34 anys, primer amb la sala KGB i des de fa 5 anys amb Canela, es mantenen alerta. Per això, han decidit engegar una recollida de signatures per tirar endavant una iniciativa ciutadana, segons estableix el Reglament de Participació Ciutadana, per poder portar el tancament de la sala, a debat, al plenari de Gràcia.

Oriol Hosta, Plataforma d’afectats per la discoteca Canela
“Aquesta voluntat d’entendre els veïns o d’escoltar-los, de moment es tradueix en què hi ha aquesta primera acció de l’Ajuntament i que entenem que és molt positiva, però tampoc podem dir ara mateix, blat fins que això no s’hagi aconseguit. Els veïns ahir reunits en assemblea, érem gairebé 50 persones del barri, doncs vam dir que seguiríem fent pressió.”

Informen: Aitana Molina i Júlia Pujol

Afegeix un nou comentari

Filtered HTML

  • Les adreces de pàgines web i de correu electrònic es tornen automàticament en enllaços.
  • Etiquetes HTML permeses: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.

Plain text

  • No es permet l'ús d'etiquetes HTML.
  • Les adreces de pàgines web i de correu electrònic es tornen automàticament en enllaços.
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.