La Festa Major de Gràcia d’enguany suma un total de 24 carrers

 
00:00
Dijous, 11 Abril, 2019

 
Aquest és el menjador de la Lina i el Juan i des de fa uns mesos és un espai de creació i treball del guarniment de festa major del carrer de Lluís Vives. Feia 50 anys que no es decorava i ara una quinzena de veïns n’han recuperat l’esperit. No tenen local i tot i que en busquen un, ho tenen tot pensat.

Roger Fe, comissió festes carrer de Lluís Vives: “Quan no hi ha... hi ha..., aleshores el que fem és les estructures més grosses s’aniran dissenyant a casa de la gent, quan tanquem el carrer per guarnir-lo a l’agost, allà baixarem i muntarem les estructures grosses allà, està pensat, és més difícil, però sí que ens les enginyem, sens dubte.”

Tampoc tenen local a la placeta de Sant Miquel i encara no han començat a fer guarniment. Aquesta comissió feia un any que no decorava el carrer i ara han renovat la comissió implicant comerciants i veïns. Fins ara s’havia guarnit només el tram del carrer de Luis Antúnez, però s’han proposat integrar la placeta de Sant Miquel.

Maria chiara Ziliani, comissió festes placeta de Sant Miquel: “No sabem ben bé com fer-ho encara, però intentarem que la part decorada i les activitats agafin una mica l’espai de la placeta, també perquè tothom si senti present.”

Un altre espai que se suma a la festa és la plaça del Nord. És el primer any que faran festa i ja han començat a treballar. Els han cedit una sala a l’escola La Salle de Gràcia i estan molt il·lusionats.

Marc Ramos, Associació Veïns plaça del Nord: “Un primer any no et pots posar a fer coses complexes, perquè saps que al final sempre hi ha problemes, coses que no esperaves i per tant, hem fet una proposta més senzilla que creiem que podem arribar-hi, perquè tampoc sabíem quantes mans tindríem quan ens hi vam posar.”

Amb aquests tres espais, la Festa Major de Gràcia d’enguany suma un total de 24 carrers. Des de l’any 2001 que no hi havia tanta participació, quan hi va haver 25 carrers.

Informen: Aitana Molina / Neus Valls

Afegeix un nou comentari

Filtered HTML

  • Les adreces de pàgines web i de correu electrònic es tornen automàticament en enllaços.
  • Etiquetes HTML permeses: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.

Plain text

  • No es permet l'ús d'etiquetes HTML.
  • Les adreces de pàgines web i de correu electrònic es tornen automàticament en enllaços.
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.