Les mesures de contenció de la discoteca Canela no convencen els veïns

 
00:00
Dimarts, 17 Setembre, 2019

Situacions com aquestes s’han convertit en habituals cada cap de setmana segons expliquen els veïns de la discoteca Canela. Fa temps que es queixen, però des de l’estiu han passat a l’acció. S’han organitzat com a plataforma d’afectats per la discoteca Canela.

Oriol Hosta, plataforma d’afectats per la discoteca Canela
“Mentre hi hagi una activitat econòmica que alhora social, afecta d’una manera molt clara als veïns i les veïnes i que el que proposa és una manca de salut pels que vivim al barri, el que proposem d’una manera molt clara i determinada és el tancament de la discoteca.”

Des de fa dos mesos la discoteca ha canviat de propietat i el nou equip assegura que hi ha voluntat de col·laborar per millorar la convivència amb els veïns. Per això, des del local s’està treballant per atreure un nou públic: s’ha apujat el preu de l’entrada, s’estan fent reformes al local i s’està canviant el tipus de publicitat.

Oriol Hosta, plataforma d’afectats per la discoteca Canela
“Sí que és veritat que hi ha una mica més de presència de la Guàrdia Urbana, sí que és veritat que hi ha una certa voluntat de la discoteca de tenir més gent, més presència al carrer, però la veritat és que no s’aconsegueix un efecte disuassori i la problemàtica persisteix amb tota intensitat.”

La sala també ha augmentat el personal de seguretat a 10 persones, tot i això, els veïns asseguren que la situació continua igual: amb soroll, baralles i incivisme. Per això, se sumaran a la manifestació convocada el cap de setmana per Tsunami Veïnal i preparen accions per aconseguir el tancament del local.

Informa: Aitana Molina i Júlia Pujol

Afegeix un nou comentari

Filtered HTML

  • Les adreces de pàgines web i de correu electrònic es tornen automàticament en enllaços.
  • Etiquetes HTML permeses: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.

Plain text

  • No es permet l'ús d'etiquetes HTML.
  • Les adreces de pàgines web i de correu electrònic es tornen automàticament en enllaços.
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.