Les residències teatrals de Lluïsos de Gràcia a ple rendiment

 
00:00
Dimecres, 24 Març, 2021

Són Epidèmia Teatre i estan fent els últims assaigs de Mistela, Candela, Sarsuela. Una obra musical que vol recuperar les sarsueles oblidades de Serafí Pitarra i Eduard Vidal i Valenciano. Havien d’estranar l’any passat, però la pandèmia ho va aturar tot. Ara Lluïsos de Gràcia els ha donat l’oportunitat d’acabar la residència.

Aida Llop i Mireia Lorente-Picó, Epidèmia Teatre: “Una residència com aquesta, és una oportunitat d’or per poder tenir l’espai, per poder tenir fins i tot tota l’escenografia aquí, vestuari, tenir-ho tot aquí centralitzat. La tranquiltat i la continuïtat que et dona assajar sempre en un mateix lloc.”

La preestrena serà divendres al teatre de Lluïsos, on després passarà a assajar la companyia Anemona Irracional. També molt contents de poder estrenar aquí la seva proposta de ‘Love and Information’ de Caryl Chucrhill en un any en què els teatres estan molt limitats per la pandèmia.

Jordi Ciurana i Laura Solé, Anemona Irracional: “Una frase així poètica que diem que resumeix una mica l’espectacle que és com, l’angoixa d’estimar al segle XXI. Són moltíssimes escenes però que no tenen personatges, no tenen espai, permeten crear molt a partir del text, el text és literalment una excusa.”

Mambo Project també ha fet parada a Lluïsos durant el procés de creació de ‘Iaia’.

Nina Solà i Jordi Font, Mambo Project: “És un dispositiu on el públic es troba assegut en diferents taules, treballem amb ojectes que es van movent d’un espai a l’altre. Va sobre les nostres iaies. Quan ens vam trobar en confinament vam veure que només ens podiem comunicar amb elles a través de videotrucades i el que estem fent és que estem entrevistant a tot de iaies diferents.”

Informen: Neus Valls i Aitana Molina

Un homenatge a les iaies que s’estrenarà a la tardor a Osona i recollirà la vivència d’una quinzena de dones.

Afegeix un nou comentari

Filtered HTML

  • Les adreces de pàgines web i de correu electrònic es tornen automàticament en enllaços.
  • Etiquetes HTML permeses: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.

Plain text

  • No es permet l'ús d'etiquetes HTML.
  • Les adreces de pàgines web i de correu electrònic es tornen automàticament en enllaços.
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.