Més de 100 anys amb els productes de perruqueria

 
00:00
Dijous, 11 Desembre, 2014

 

JOSEP MARIA FARRÉS, Farrés Distribuïdor
“Comença, farà més de 100 anys, amb la Conxita. Ella era química, era química i teòricament era, penso, una de les úniques dones química d’aquella època, parlem de 1895.”

“I ella va inventar un producte que eren uns saquets per fer la permanent. Va ser un sol producte i l’anava venent a les perruqueries i tal. A partir d’aquí, la idea lògicament, va ser vendre productes, xampús, en fi, tota una sèrie de productes, ara són més de 22.000. “

“Nosaltres com a distribuïdors, fa molts anys, i la Conxita mateixa tenia una, dues, tres, quatre marques i ja era suficient i les tenia totes, d’allò que deien ‘vés a les Conxites que si no ho tenen allà, no existeix’. Amb els anys, lògicament, nosaltres hem hagut de sel·leccionar moltíssim de totes les marques que ens arriben de gent que volen que les distribuïm.”

“Aquí el que diem, el negoci de proximitat és la botigueta, és on vam començar. La senyora del barri que vol un xampú per rentar-se el cap o les perruqueries, salons grans o salons de perruqueria que ens demanen més quantitats. L’assessorament i després el seguiment, és a dir, jo no puc aconsellar-te un xampú, perquè et rentis el cap, però després jo em responsabilitzo de què quan vinguis em diguis si aquest xampú t’ha rentat bé el cabell. El que ens fa especials és la part humana.”

http://www.farresdistribuidor.cat/

Informen: Aitana Molina i Neus Valls

Afegeix un nou comentari

Filtered HTML

  • Les adreces de pàgines web i de correu electrònic es tornen automàticament en enllaços.
  • Etiquetes HTML permeses: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.

Plain text

  • No es permet l'ús d'etiquetes HTML.
  • Les adreces de pàgines web i de correu electrònic es tornen automàticament en enllaços.
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.