Més jardineres a les escales de plaça del Sol

 
00:00
Dimecres, 8 Maig, 2019

 

Aquesta setmana s'ha estat treballant en la instl·lació de més jardineres a les escales de la plaça del Sol. La instal·lació d’aquests elements decoratius forma part de les actuacions de millora de la plaça del Sol dins el pla de places, per millorar la convivència de la plaça.
Els veïns fa anys que es queixen de problemes per dormir pel soroll que fa la gent que s’aplega a la plaça per beure. Al setembre de 2017 ja es van col·locar les primeres jardineres decoratives a les escales de la banda sud de la plaça, al tram del carrer de Maspons, per tal de reduir l’espai on seia la gent que feia “botellón”. Les escales s’havien convertit en una zona d’estada i no de pas per accedir a la plaça.
La instal·lació ara de més jardineres a la zona sud-est de la plaça, a continuació del carrer Canó, vol seguir la mateixa línia, tenint en compte l’experiència positiva de les primeres jardineres.
Aquesta mesura acordada a les reunions celebrades amb els veïns i les veïnes de la plaça del Sol va aconseguir reduir el soroll al minimitzar la concentració de persones amb el canvi d’ús de les escales.
Amb les noves jardineres que es col·loquen al costat Besós de la plaça es busca donar-li continuïtat a la mesura d’atenuar la concentració de persones, deixant un espai de pas des d’on es podrà pujar a la plaça.
El pla de places activa altres actuacions de millora urbanística i de convivència de la plaça a més de la instal•lació de jardineres decoratives a les escales del c. Canó, també amb les obres d'un nou accés a l'aparcament soterrat que han fet que s’enretiri l’estàtua del rellotge de la plaça, que de moment està en restauració i després es recol·locarà a la banda nord de la plaça.

Afegeix un nou comentari

Filtered HTML

  • Les adreces de pàgines web i de correu electrònic es tornen automàticament en enllaços.
  • Etiquetes HTML permeses: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.

Plain text

  • No es permet l'ús d'etiquetes HTML.
  • Les adreces de pàgines web i de correu electrònic es tornen automàticament en enllaços.
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.