L’Escola Sagrada Família reclama accessos segurs

 
00:00
Dimarts, 17 Desembre, 2019

L’Escola Sagrada Família s’ubica al carrer de Sardenya, 343, just a la vorera que encara pertany al districte de Gràcia, els nombres parells, en canvi són de l’Eixample. Per aquest motiu aquest centre ha quedat exclòs del pla per pacificar els entorns escolars del districte de l’Eixample. L’Escola ha decidit començar a concentrar-se a la sortida del centre per denunciar la situació d’inseguretat als accessos de l’equipament educatiu. Tot i que fa unes setmanes des de l’Ajuntament es van fer alguns canvis, les famílies creuen que no s’ha solucionat el problema.

Des de l’Escola es va demanar que tornés el carrril d’aparcament just davant de l’escola, ja que això protegia els nens i allunyava la contaminació. Fa unes setmanes que els cotxes tornen a aparcar, però també s’ha creat estacionament per a motos, que deixa molts forats i espai per on poden passar els infants, els pares també, denuncien que s’han eliminat trams de la barana que protegia la vorera de la calçada. Per això, demanen que es torni a col·locar la barana completa i s’allargui l’aparcament de cotxes.

A més, les famílies i el centre esperaven que durant el 2020 es construiria l’esperat xamfrà social, com tenen altres escoles de l’Eixample, però finalment hauran d’esperar. El xamfrà entra dins dels pressupostos del districte del districte de Gràcia per aquest mandat, però no hi ha data. Les famílies asseguren que continuaran les concentracions sinó se’ls dona una solució que millori la seguretat de l’escola.

David Puigmartí i Carulla, AFA Escola Sagrada Família
“El tema del xamfrà que el tenim pendent des de fa uns 4 anys, 4-5 anys, que ja estava aprovat, es va fer el carril bici, llavors es va tirar enrere, perquè era prioritari el carril bici i ara tornem a solicitar-ho, entrem en un nou pla i creiem que és una cosa prou important i que veiem que hi ha altres escoles que ho van tenint.”

Informen: Aitana Molina i Júlia Pujol

Afegeix un nou comentari

Filtered HTML

  • Les adreces de pàgines web i de correu electrònic es tornen automàticament en enllaços.
  • Etiquetes HTML permeses: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.

Plain text

  • No es permet l'ús d'etiquetes HTML.
  • Les adreces de pàgines web i de correu electrònic es tornen automàticament en enllaços.
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.