Destrosses als carrers de Festa Major

 
00:00
Dissabte, 16 Agost, 2014

 

El segon dia de festa torna a tenir a la pluja com a protagonista. Ahir l’aigua va malmetre algun carrer, tot i això, la valoració de la primera nit és positiva.

CARLA CARBONELL, presidenta de la Fundació Festa Major de Gràcia
“El principal problema ha estat la pluja i ha plogut el pitjor dia que podia ploure, perquè és el dia que passeja el jurat del guarnit i és veritat que alguns carrers van quedar bastant malmesos, Tordera va perdre... el van haver de tallar una estona per la tarda perquè va perdre part del guarnit.”

Alguns carrers també han perdut part del guarniment de paper o cartró per culpa de la pluja. En d’altres com en el de la Perla es van produir destrosses al llarg de la primera nit en els guarniments i també en les barres de servir menjar i begudes.

ROGER ANDREU, carrer de la Perla
"A part de la pluja, de tots els incultes, de tota la gent ignorant... és que no tinc una altra paraula per referir-me a ells... que vénen aquí i es volen endur no sé per quina raó, per quina fal·lera, un tros del decorat quan després ho acabarant llençant. La gent sembla que tingui els ulls a les mans i tot ho van a tocar i ho acaben destrossant absolutament tot."

Tot i que aquest any es va engegar una campanya per fomentar el respecte envers els guarniments sembla que no tots els carrers han pogut superar el segon dia sense incidents.

Informen: Carlota Martí, Víctor Torrents, Neus Valls i Aitana Molina

Afegeix un nou comentari

Filtered HTML

  • Les adreces de pàgines web i de correu electrònic es tornen automàticament en enllaços.
  • Etiquetes HTML permeses: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.

Plain text

  • No es permet l'ús d'etiquetes HTML.
  • Les adreces de pàgines web i de correu electrònic es tornen automàticament en enllaços.
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.