Un servei mòbil d’autoreparació arriba a Gràcia

 
00:00
Dimarts, 29 Octubre, 2019

La Montserrat és el segon dia que s’acosta al Repara Truck, un servei mòbil d’autoreparació que cada 15 dies aparca a la plaça de la Gal·la Placídia. Hi ha portat una cafetera de càpsules que no funcionava i ara se l’endú reparada.

Montserrat Roig-Serra, usuària Repara Truck
“No funcionava un interruptor i que podia ser un problema de trobar una substitució o bé, fer una neteja, ho he intentat i ha funcionat, crec que hem pogut arreglar-ho.”

Rafael Camps, tècnic Repara Truck
“No és un servei gratuït de reparació, sinó que és un servei d’assessorament i és un servei pedagògic, intentar donar eines a la gent, perquè s’atreveixi i molts cops, són coses molt fàcils, són potser un cable, el cable d’alimentació que està trencat.”

S’hi poden portar petits electrodomèstics, aparells informàtics i bicicletes. L’objectiu és trencar la dinàmica de comprar i llençar.

Adrià Andújar, tècnic medi ambient i projectes Solidança
“Donar segones oportunitats a allò que tenim i que no cal tirar-ho, sinó que potser encara ens pot donar un servei durant molt més temps, doncs allargar la vida útil i prevenir residus.”

Aquesta unitat mòbil tornarà a fer parada a Gràcia els dies 6 i 20 de novembre i 4 i 18 de desembre. Amb eines i personal qualificat, la Repara Truck vol ajudar a ser un “manetes” i generar menys deixalla.

Informa: Aitana Molina i Júlia Pujol

Afegeix un nou comentari

Filtered HTML

  • Les adreces de pàgines web i de correu electrònic es tornen automàticament en enllaços.
  • Etiquetes HTML permeses: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.

Plain text

  • No es permet l'ús d'etiquetes HTML.
  • Les adreces de pàgines web i de correu electrònic es tornen automàticament en enllaços.
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.