Un vídeo per engegar la campanya de Nadal de la Travessera de Gràcia - Casc Antic

 
00:00
Dijous, 28 Novembre, 2013

 
“La més gran concentració de comerç al tram de carrer més petit de Barcelona”. Aquest és el lema que acompanya a les botigues de la travessera de Gràcia entre el carrer del Torrent de l’Olla i el de Gran de Gràcia. Ara, també és el fil conductor del vídeo que la Unió de Botiguers d’aquest tram ha fet per promocionar-ne el comerç. L’encarregat de tirar endavant el projecte és el realitzador Medi Terraza, autor del documental ‘Pla i Dalí. Els fills de la Tramuntana.’ El director gracienc ha filmat les 45 botigues associades en un dia de comerç al carrer.

MEDI TERRAZA, realitzador
“És comptar amb la nova difusió que és Internet, que abans una associació d’aquest tipus no es podia promocionar amb un vídeo, si no era DVD, en una televisió, anuncis que són caríssims i a través d’Internet està molt bé, perquè allò quedarà per sempre.”

El vídeo retrata un dia amb el carrer tallat. Ja fa més d’un any que la travessera de Gràcia és per als vianants els dissabtes a la tarda. Els comerciants, però, no creuen que aquesta mesura sigui suficient en una via tan carregada de trànsit.

JORDI CRISTÒFOL, Unió de Botiguers de la Travessera de Gràcia – Casc Antic
“En principi vam intentar que fos tot el dissabte, no va ser possible, de moment tenim el dissabte a la tarda, però està en vies de dialogar vejam si es pot augmentar tot el dia, perquè hem comprovat que es guanya en qualitat de vida, de comerç i de tot en general.”

Ja s'ha encès l'enllumentat nadalenc. A Gràcia s'ha instal·lat a 26 trams de carrers. Ara, amb el vídeo promocional i la facilitat de passejar-hi els dissabtes, els comerciants esperen tenir una bona campanya.

Informen: Aitana Molina i Neus Valls

http://www.youtube.com/watch?v=TJ76PkZ-Fnc

Afegeix un nou comentari

Filtered HTML

  • Les adreces de pàgines web i de correu electrònic es tornen automàticament en enllaços.
  • Etiquetes HTML permeses: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.

Plain text

  • No es permet l'ús d'etiquetes HTML.
  • Les adreces de pàgines web i de correu electrònic es tornen automàticament en enllaços.
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.