Una floristeria gens convencional

 
00:00
Dijous, 26 Març, 2015

 

“Es tracta de crear una il·lusió dins del teu laboratori”. D’aquesta manera defineix el Rodrigo la seva feina. Ell és decorador, crea aparadors o escenaris, però fa 10 anys que es va centrar en el món de les flors. Tot va començar preparant un esdeveniment. Li van demanar que fes uns centres de taula sense flors i això li va obrir la curiositat. De manera autodidacta ha anat creant una manera de fer.

RODRIGO FERNÁNDEZ, The Must BCN
“Apuesto siempre por la flor natural, como si hubieses ido al campo y recogieses el ramo de flores. Hoy en día hay tanta gama y tanta variedad de flor que podemos crear como elementos muy chulos. Nosotros jugamos mucho con flor blanca, porque creemos que la flor blanca es muy elegante, que no te tacha hacía ningún lado y pega en cualquier sitio. Es un centro muy natural con crisantemos, eucalipto, lleva algo de rama en flor.”

El Rodrigo té molta cura a combinar textures, volums i colors, de vegades juga amb la flor natural i l’artificial. De fet, explica que cada vegada hi ha més demanda de flor artificial.

RODRIGO FERNÁNDEZ, The Must BCN
“Yo creo que la flor artificial viene de que la gente quizás le da un poco de pereza y de hecho hoy en día hay tal calidad de flor que no llegas a apreciar si es natural o artificial, lo que nos varía es el olor, oler el aroma de fresco de una flor, quizás es más la gente joven que tira a la flor seca y algo artificial y la gente más mayor a la artificial.”

The Must BCN no és una floristeria convencional. S’hi poden trobar hortènsies o menta, però també grans rams, jardins verticals o qualsevol cosa que es pugui crear des del seu obrador.

RODRIGO FERNÁNDEZ, The Must BCN
“Yo creo al 100% que es un arte efímero, es como digo yo, cuando hacemos escenografías naturales, lo divertido es que dura unas horas, no dura más, creemos que es arte momentáneo, efímero, la disfrutas en el momento y tiene una vida.”

http://themustbcn.com/

Informen: Aitana Molina i Neus Valls

Afegeix un nou comentari

Filtered HTML

  • Les adreces de pàgines web i de correu electrònic es tornen automàticament en enllaços.
  • Etiquetes HTML permeses: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.

Plain text

  • No es permet l'ús d'etiquetes HTML.
  • Les adreces de pàgines web i de correu electrònic es tornen automàticament en enllaços.
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.